Senior manager Kinderopvang - regio Zwolle

Doomijn zoekt een ambitieuze en daadkrachtige

Senior manager Kinderopvang

Zwolle (Stadshagen) | 36 uur per week

 

Bij Doomijn vinden we dat kinderopvang onmisbaar is, ouders onvervangbaar zijn en beloven we aan ouders en kinderen: wij zien je. Wil jij daar als Manager Kinderopvang een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder!

Als ervaren Manager Kinderopvang bij Doomijn:

  • Ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van meerdere locaties in Stadshagen.
  • Ondersteun en stimuleer jij jouw medewerkers om zich nog verder te ontwikkelen.
  • Zoek je de samenwerking op met lokale verenigingen, organisaties en scholen, en trek je gezamenlijk op.

Wat ga je doen?

Met veel enthousiasme geef jij sturing aan meerdere locaties van Doomijn. Daar ben je dan ook het grootste deel van jouw werkweek te vinden. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van het strategisch beleid naar tactische plannen, en implementeert het beleid en de specifieke (financiële) doelstellingen op jouw locatie. Daarnaast zorg je voor een veilige, prettige en leerzame (werk)omgeving voor jouw medewerkers. Je voert gesprekken over hun ontwikkeling en verzuim en neemt nieuwe collega’s aan. Daarnaast heb je nauw contact met de ondersteunende afdelingen zoals Klantadvies, Management Ondersteuning en Marketing & Communicatie.

Hier ga je aan de slag

Je krijgt de leiding over de kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang in stadsdeel Stadshagen. Bij voorkeur woon je, of ben je goed bekend in deze regio. Je wordt onderdeel van het managersteam in de regio Zwolle en werkt veel samen met jouw collega-manager uit Stadshagen en Westenholte.

Dit heb jij in huis

Als Senior manager Kinderopvang ben jij gedreven en een stevige gesprekspartner. Want naast dat deze functie ontzettend leuk en uitdagend is, betekent het ook hard werken. Je coacht de pedagogisch medewerkers, voorkomt problemen of lost deze op en neemt daadkrachtige besluiten waarbij je belangen van alle betrokkenen goed kunt afwegen. Communicatie met ouders, kinderen en collega’s gaat jou heel natuurlijk af. Het is een pré als je ervaring hebt met het samenwerken binnen een Integraal Kind Centrum. Dankzij jouw inzet en ideeën blijft Doomijn Kinderopvang groeien.

We vragen van jou:

  • ervaring binnen of buiten Doomijn die aansluit bij de vacature-eisen;
  • kennis van kinderopvang en pedagogiek is daarbij een voordeel, geen voorwaarde;
  • minimaal een hbo-opleiding;
  • beschikbaarheid voor 36 uur per week.

Dit krijg je van ons

We bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie binnen een maatschappelijke organisatie, die zich naast hard werken kenmerkt door een fijne, betrokken werksfeer en de nodige humor. Ook krijg je bij Doomijn:

  • een jaarcontract met vaste uren, met uitzicht op verlenging;
  • een passend salaris binnen schaal 11 van de CAO Kinderopvang (€ 3.625 - € 4.963 per maand o.b.v. 36 uur per week, waarbij inschaling afhankelijk is van relevante werkervaring);
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door passende coaching en training.

Procedure

Ben jij de enthousiaste en daadkrachtige Senior Manager Kinderopvang die wij zoeken? We kijken uit naar je reactie! Na ontvangt van jouw sollicitatie nemen wij contact met jou op. 

Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op Manuela Spaninks (Directeur Doomijn), tel 06 - 480 173 38

 

Meer weten over het werken bij Doomijn Kinderopvang? Je leest het in ons online magazine!

Vacaturekenmerken

Acties