EmailTwitterFacebookLinkedIn

Recruiter Doomijn

Recruiter Doomijn Kinderopvang

28-32 uur | Zwolle

 

Kinderopvang is waardevol. Onmisbaar zelfs, in onze ogen. Dankzij onze pedagogisch medewerkers kunnen ouders werken, terwijl hun kind in goede handen is. Van die professionals zoeken we er meer, en daar hebben we jou voor nodig! Zoek jij een baan met impact bij een maatschappelijke organisatie? Lees dan snel verder.

 

Jouw rol als Recruiter

Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie bij Doomijn. Jij:

 • Coördineert de vacature- en sollicitatiestroom: je hebt een helder overzicht van alle openstaande vacatures binnen de regio’s van Doomijn en maakt op basis van de gevraagde kandidaatsprofielen       passende matches.
 • Zorgt ervoor dat Doomijn zichtbaar is als werkgever door het organiseren van creatieve wervingsactiviteiten en actief contact te zoeken met interessante partners zoals ROC’s en hogescholen.
 • Bedenkt en organiseert creatieve manieren om nieuw talent aan te trekken en past de wervingsactiviteiten aan in samenwerking met de afdeling HR en communicatie.
 • Weet waar je nieuwe collega’s kunt vinden én hoe je ze bindt aan Doomijn, want jij kijkt verder dan een cv; jij ziet wat iemand kan en nodig heeft.

Wat ga je doen?

Jij wordt dé wervings- en selectiespecialist bij Doomijn. Dat begint bij een helder overzicht van de (te verwachte) vacatures en gevraagde kandidaatsprofielen. Dat doe je in samenwerking met de managers. Je denkt mee, luistert en vraagt door, zodat je de perfecte match kunt maken voor de locatie én sollicitant. Daarbij heb je ook een adviserende rol en weet je wat er nodig is om sollicitanten die net niet voldoen aan de juiste kwalificaties, snel inzetbaar te krijgen. Daarnaast ga je zelf op pad. In buitengebied of binnenstad: jij weet waar je moet zijn voor nieuw talent.

Na werving komt selectie, en ook daar speel jij een belangrijke rol in. Zo zorg je er altijd voor dat iedere sollicitant zo snel mogelijk wordt gebeld en gekoppeld aan de juiste manager. Dat doe je zorgvuldig en met veel enthousiasme, hoe belangrijk dat is weet jij als geen ander.

Heb jij het in je?

Het personeelstekort is groot, dat hoeven we jou niet te vertellen, maar daar deins jij niet voor terug. Je houdt wel van een uitdaging, gaat voor resultaat en omdat jij denkt in mogelijkheden, zie jij altijd een oplossing. Dus kleur jij graag buiten de lijntjes? Dan zeggen wij: vooral doen. Verder bezit je over een gezonde dosis assertiviteit en kun je goed luisteren, écht luisteren. Je werkt nauwkeurig en behoudt altijd het overzicht, ook als het even wat drukker is. Netwerken gaat je gemakkelijk af, want je bent sociaal en zoekt graag de samenwerking op.

Verder:

 • Ben je 28 tot 32 uur per week beschikbaar;
 • Heb je een relevante afgeronde hbo-opleiding en/of ervaring in recruitment; en
 • Niet vereist maar wel een pré: recruitment ervaring binnen de kinderopvang.

Hier ga je aan de slag

Doomijn Kinderopvang is onderdeel van maatschappelijke organisatie Travers, net als Travers Welzijn, ZwolleDoet! en Hedon. Als Recruiter ga je aan de slag voor Doomijn, maar word je onderdeel van de HR-afdeling van Travers. Een gezellig en enthousiast team van elf medewerkers. Samen werken we aan verschillende vraagstukken, van verzuim en onboarding tot werving en salaris. Extra leuk dus, want er is enorm veel expertise in huis en we zoeken elkaar graag op! Daarnaast werk je geregeld samen met de Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie.

Dit krijg je van ons

We bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie binnen een maatschappelijke organisatie, die zich naast hard werken kenmerkt door een fijne, betrokken werksfeer en de nodige humor. Ook krijg je bij Doomijn:

 • een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging; en
 • een passend salaris binnen schaal 8 van de CAO Kinderopvang (€2.692 – €3.643) op basis van 36 uur per week, waarbij inschaling afhankelijk is van relevante werkervaring); en
 • de ruimte om zowel op kantoor als thuis te werken, met een passende thuiswerk- en reiskostenvergoeding; en
 • volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen: 
 • met trainingen en cursussen uit onze eigen Travers Academie.
 • een budget van €300,-  voor jouw persoonlijke ontwikkeling, te besteden in de Lekker Bezig app van Centraal Beheer.

Solliciteren

Word je enthousiast van deze vacature en ben jij degene die we zoeken? Dan kijken we uit naar jouw reactie! Wees er snel bij, want we zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega. Dus vinden wij onze specialist? Dan sluiten we de vacature.

Laat van je horen via het sollicitatieformulier bij deze vacature, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Fleur Bloeme (senior HR adviseur) via 06-38 32 35 25.

 

 

Vacaturekenmerken

Acties