Pedagogisch medewerkers regio Zwolle - vaste locatie(s) en uren in overleg

Doomijn zoekt pedagogisch medewerkers

regio Zwolle

vaste locatie(s) en uren in overleg

 

Als pedagogisch medewerker bied jij de kinderen op onze kinderopvanglocaties een fijne plek en draag je bij aan hun ontwikkeling.

Werk jij graag met kinderen? Lees dan snel verder en stap in de kinderwereld bij Doomijn!


Hier ga je aan de slag

Je vindt onze locaties door heel Zwolle: van nieuwbouwwijk Stadshagen tot het authentieke Wipstrik, aan de rand van het centrum of bij de Zwolse wijkboerderijen. We werken veel samen met lokale partners, zoals SportService en Kinderopvang Plus. Er is dus veel deskundigheid in en vlakbij huis en dat biedt volop mogelijkheden: voor kinderen én medewerkers.

Op welke locatie jij aan de slag gaat, bekijken we samen. Dat hangt van een aantal dingen af, zoals het aantal uren dat je wilt werken, welke werkvorm en natuurlijk het team. Samen kijken we naar waar jij het beste past.

We zijn een maatschappelijke organisatie en dat zie je in alles terug: in onze locaties, verwonderende materialen en natuurlijk jouw ontwikkeling. Jouw groei vinden we namelijk heel belangrijk, en omdat je komt te werken bij een grote organisatie, is er veel mogelijk. Doorleren, specialiseren of wat nieuws proberen, we zeiden het al: de mogelijkheden zijn eindeloos.
 

Doomijn heeft in deze regio onder andere de volgende vacatures: 

 

Heb jij het in je?

Jouw hart ligt bij de kinderen. Je bent creatief en enthousiast, nieuwsgierig en leergierig. Je zit vol ideeën en kleurt graag buiten de lijntjes.

Je kunt aan de slag als pedagogisch medewerker met een relevant mbo of hbo-diploma. Ook als jouw diploma nog niet kwalificeert zijn er meerdere mogelijkheden:

  • Sommige diploma’s kwalificeren wel met een aanvullend bewijs.
  • Heb je werkervaring maar geen diploma? Dan kun je een Ervaringscertificaat opvragen om te kijken of jij nog een diploma nodig hebt om te voldoen aan de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerker.
     

We denken graag met je mee, dus laat je niet tegenhouden als je nog niet helemaal gekwalificeerd bent. Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met de afdeling hr via hr@travers.nl of 088 - 273 02 50.

Kennismaken? Solliciteer!

Wil jij weten of wij wat voor elkaar kunnen betekenen? Solliciteer dan zo spoedg mogelijk en we nemen binnen 3 dagen contact met jou op. In plaats van een standaard sollicitatiegesprek, nodigen we je dan uit in onze kinderwereld tijdens Expeditie Doomijn. Meer over Expeditie Doomijn lees je hier.

Twijfel je of werken in de kinderopvang iets voor jou is? Neem dan contact op met Diranke Westerman (manager) via 06-34 94 79 31.

Vacaturekenmerken

Acties