Pedagogisch medewerker Invalpool Apeldoorn en Harderwijk

Pedagogisch medewerker

Invalpool Apeldoorn/Harderwijk

Uren in overleg


Afwisselend en veelzijdig: dat is werken in de invalpool bij Doomijn! Je werkt op verschillende locaties en werkvormen op locaties in Apeldoorn en Harderwijk. Ben jij flexibel en werk je graag met kinderen? Lees dan snel verder!

Hier ga je aan de slag

Je vindt het grootste deel van onze locaties in Apeldoorn. Bij het park of aan de rand van het centrum, bij de scouting of de bibliotheek. In Harderwijk hebben we drie bso’s en een kinderdagverblijf. Dat maakt de mogelijkheden dus eindeloos, ook als je geen auto hebt want er zijn altijd locaties bij jou in de buurt. Je gaat aan de slag op alle werkvormen. Afwisseling gegarandeerd! En ben je flexibel? Dan kun je ook in andere regio’s ingezet worden, maar altijd in overleg.

Weet je nog niet zo goed welke werkvorm of locatie bij jou past? Dan is de invalpoule de ideale plek om dat te ontdekken!

Jouw rol als pedagogisch medewerker in de invalpool
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van kinderen tussen 0 en 12 jaar. Als invalkracht zorg je ervoor dat jouw collega’s op de locatie het dagelijks reilen en zeilen in goede banen kunnen leiden. Dat doe je door je te focussen op jouw allerbelangrijkste verantwoordelijkheid: de kinderen. Met het pedagogisch beleidsplan van Doomijn als richtlijn geef je ieder kind een fijne plek. Je creëert een warme, veilige en uitdagende omgeving en geeft kinderen daarin alle ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen, zichzelf te zijn en te worden.

Heb jij het in je?
Jij bent flexibel inzetbaar. Je houdt van afwisseling en past je gemakkelijk aan in een nieuwe omgeving. Kinderen voelen zich erg prettig bij jou, dat gaat eigenlijk vanzelf. Je beschikt over natuurlijk overwicht, bent integer en betrokken en laat kinderen zelf ontdekken wat wel werkt en wat niet. Je durft buiten de lijntjes te kleuren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Je weet hoe je ouders betrekt bij de ontwikkeling van hun kind, zodat zij kunnen meegenieten van de ontwikkeling die hun kind bij ons doormaakt.

Verder ben je in het bezit van minimaal een kindgericht mbo-diploma op niveau 3. Check hier of jouw diploma kwalificeert.

Dit krijg je van ons
We bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie binnen een maatschappelijke organisatie, die zich naast hard werken kenmerkt door een fijne, betrokken werksfeer en de nodige humor. Ook krijg je bij Doomijn:

  • een tijdelijk contract (uren in overleg), met uitzicht op verlenging;
  • een passend salaris binnen schaal 6 van de CAO Kinderopvang (€ 2.385 – € 3.192 per maand o.b.v. 36 uur per week, waarbij inschaling afhankelijk is van relevante werkervaring);
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door passende coaching en training.


Solliciteren
Word je enthousiast van deze vacature? Dan kijken we uit naar jouw reactie via het sollicitatieformulier bij deze vacature! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Paape (manager invalpool Apeldoorn/Harderwijk) via m.paape@doomijn.nl of 088-273 01 10. Meedraaien op een locatie is onderdeel van de procedure.

Meer weten over het werken bij Doomijn Kinderopvang? Je leest het in ons online magazine!

Vacaturekenmerken

Travers Welzijn Stagiaires

Acties