Pedagogisch medewerker invalpool Groningen

Pedagogisch medewerkers

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Villa Doomijn

Groningen | uren in overleg


Stap in een wereld vol avontuur op onze villa in Groningen! Een verwonderende plek waar jij als pedagogisch medewerker een bijdrage levert aan de groei en ontwikkeling van kinderen volgens de pedagogische stroming van Reggio Emilia. Zie jij jezelf hier al werken? Lees dan snel verder!

Hier ga je aan de slag
Verborgen in het groen maar aan de rand van het centrum vind je onze wondermooie oude stadsvilla. Onze ruimtes zijn een feest voor alle zintuigen. Spannende hutten en verstophoekjes, een wereld aan spelletjes en veel knutselplezier en beweegvertier. Buiten zijn we graag, in onze belevingstuin, bij de kippen of in de zandbak. Op de bso organiseren we samen met de kinderen de leukste workshops: papier maché, sport en spel, yoga of taarten bakken. Dat plezier delen we graag met ouders, opa’s en oma’s! Soms helpen ze ons zelfs. Kortom, een huiselijke en gezellige plek voor iedereen!

Jouw rol als pedagogisch medewerker bij Villa Doomijn
Samen met je collega’s en in samenspraak met ouders ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. We werken met de Reggio Emilia-filosofie, ook wel de pedagogiek van het luisteren genoemd. We gaan uit van de talenten, eigenheid en nieuwsgierigheid van het kind. Door te luisteren en te observeren pas je de activiteiten en dagen aan, aan wat het kind nodig heeft. Je biedt mogelijkheden zodat ieder kind zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen, want ieder kind is uniek!

Heb jij het in je?
Kinderen voelen zich erg prettig bij jou, dat gaat eigenlijk vanzelf. Je bent integer en betrokken en laat kinderen zelf ontdekken wat wel werkt en wat niet. Je durft buiten de lijntjes te kleuren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Daar krijg je bij ons alle ruimte voor. Die kans grijp jij dan ook met beide handen aan, want je organiseert de gaafste activiteiten. Je begeleidt de kinderen in hun spel. Luistert naar en ziet het kind, wat het nodig heeft en wat het kan. Je weet hoe je ouders betrekt bij de ontwikkeling van hun kind, zodat zij kunnen meegenieten van de ontwikkeling die hun kind bij ons doormaakt.

Verder ben je:

  • in het bezit van minimaal een kindgericht mbo-diploma op niveau 3;
  • beschikbaar voor 28 - 32 uur in de week;
  • beschikbaar voor minder uur? Geef dit aan in je motivatiebrief.


Dit krijg je van ons
We bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie binnen een maatschappelijke organisatie, die zich naast hard werken kenmerkt door een fijne, betrokken werksfeer en de nodige humor. Ook krijg je bij Doomijn:

  • een tijdelijk contract, met uitzicht op verlenging;
  • een passend salaris binnen schaal 6 van de CAO Kinderopvang (€ 2.385 – € 3.192 per maand o.b.v. 36 uur per week, waarbij inschaling afhankelijk is van relevante werkervaring);
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door passende coaching en training.


Solliciteren
Word jij onze nieuwe collega? We kijken uit naar je reactie! Verstuur jouw sollicitatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Meedraaien op de locatie is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Marijn Mollema (Manager Doomijn Groningen) via 06 - 14 87 43 30 of via m.mollema@doomijn.nl.

Meer weten over het werken bij Doomijn Kinderopvang? Je leest het in ons online magazine!

Vacaturekenmerken

Travers Welzijn Stagiaires

Acties