Medewerker Marketing en Communicatie

Medewerker Marketing & Communicatie

24 uur • Zwolle

Wij zien je, beloven we bij Doomijn Kinderopvang. We hebben oog voor alle kinderen, ouders en medewerkers. Maar de uitdrukking is natuurlijk niet voor niets ‘zien én gezien worden’! Daar zet onze afdeling Marketing & Communicatie zich dan ook elke dag voor in. Want door zichtbaar en herkenbaar te zijn, weten steeds meer mensen de weg naar onze kinderwereld te vinden.

Als Marketing- & Communicatiemedewerker bij Doomijn ben jij het eerste aanspreekpunt voor de managers en locaties als het gaat over promotie en verbinding. Hoe kunnen zij medewerkers of nieuwe ouders bereiken en met welke mix van on- en offline media vinden ze aansluiting bij deze doelgroepen? Jij zet de lijnen uit, denkt mee en ondersteunt de marketing- en communicatieadviseurs. Dankzij jou stappen nieuwe ouders of medewerkers binnen no-time in de kinderwereld van Doomijn!

Ben jij proactief en communicatief, en een kei in plannen en overzicht bewaken? Schrijf jij moeiteloos een lekker lopende tekst en heb je een scherp oog voor beeld? Dan zijn wij op zoek naar jou als:

Medewerker Marketing & Communicatie

Wat ga je doen?

De naam zegt het al: je gaat aan de slag met allround marketing- en communicatiewerkzaamheden voor locaties en medewerkers van Doomijn Kinderopvang. Van een administratieve aanpassing op de website tot meedenken over het openen van een nieuwe opvanglocatie. Je collega’s kunnen op jouw support rekenen, want dit soort vragen komen allemaal binnen in de afdelingsmailbox die jij beheert.
Jouw belangrijkste taak is het binnenhalen en uitzetten van opdrachten, maar zelf ga je ook aan de slag met het ophalen en maken van content. Met de nieuwste inzichten en jouw recente kennis maak jij moeiteloos een filmpje voor de Instastories of schrijf je een pakkend persbericht. Je plant net zo makkelijk berichten op onze website in, als dat je een offline advertentie laat opmaken bij de vormgever.

Je bent communicatief sterk. Handig! Want je hebt veel verantwoordelijkheid in het contact met de managers, pedagogisch medewerkers op de locaties en collega’s van andere afdelingen. Ook fijn voor de afstemming met de fotograaf, vormgever, drukker of andere partijen met wie we veel samenwerken. Je plant, schrijft, redigeert, ontwerpt en werkt op allerlei andere vlakken mee aan het doel van de afdeling: Doomijn op de kaart zetten als dé plek waar je in de kinderwereld stapt, en als kind, ouder en medewerker gezien wordt.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt minimaal een mbo-diploma van een opleiding in marketing en/of communicatie
 • Je bent pas afgestudeerd met relevante stage-ervaring of hebt een aantal jaar werkervaring
 • Je bent geïnteresseerd in on- en offline marketing en communicatie
 • Je hebt de Nederlandse taal helemaal onder de knie
 • Je bent een proactieve aanpakker, kan goed plannen en werkt zelfstandig
 • Je hebt een rijbewijs en gaat graag op pad naar de locaties in al onze regio’s

Bonuspunten als jij je hand niet omdraait voor het maken van foto’s en video’s en met Adobe Creative Suite overweg kunt!

What’s in it for me?

Naast een fijne plek binnen een betekenisvolle organisatie en een informeel team bieden we jou:

 • Een jaarcontract voor 24 uur per week, met zicht op een vast contract  
 • Een salaris in schaal 7 van de cao Kinderopvang dat aansluit bij jouw werkervaring (€ 2.478,- tot € 3.277,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week)
 • Flexibele werktijden zijn in overleg mogelijk, bij voorkeur verdeeld over vier dagen
 • Hybride werken vanuit huis of op het kantoor van Doomijn in Zwolle
 • Veel ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit én om te leren

Nog even over de afdeling

Het team van Marketing & Communicatie bestaat uit drie collega’s: Senior Marketeer Lotte, Adviseur Interne- & Arbeidsmarktcommunicatie Lotte – ja, dat is weleens verwarrend ;-) – en Adviseur Content & Communicatie Tharin. Samen verzorgen we alle marketing en communicatie voor Doomijn Kinderopvang: van interne- en corporate communicatie tot campagnes en arbeidsmarktcommunicatie. Dat betekent hard werken, waarbij een fijne sfeer altijd voorop staat. We vullen elkaar aan en helpen elkaar waar nodig. Wekelijks trappen we af met een (online) meeting bij ons planbord: welke successen hebben we de afgelopen week behaald? Wat staat er deze week op de planning? We verdelen de taken en gaan weer vol energie aan de slag.

Kom erbij!

Ben jij de nieuwe Medewerker Marketing & Communicatie die wij zoeken? Tof! We kijken uit naar jouw reactie. Verstuur jouw motivatiebrief en cv uiterlijk woensdag 17 augustus via het sollicitatieformulier bij deze vacature. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdag 23 en donderdag 25 augustus. Houd je deze dagen vast vrij in je agenda?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Tharin Doornbos via 06 - 30538347 of t.doornbos@doomijn.nl.  

 

Vacaturekenmerken

Acties