EmailTwitterFacebookLinkedIn

Diverse bso vacatures Zwolle-Zuid en Stationsbuurt

Pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang

Zwolle-Zuid en Stationsbuurt Zwolle

 

Op onze bso’s is het iedere dag een feestje, daar zorg jij als pedagogisch medewerker wel voor! Je organiseert de leukste activiteiten, samen met de kinderen natuurlijk. Zie jij jezelf hier al werken? Lees dan snel verder!

Jouw rol als pedagogisch medewerker bij Doomijn
Samen met je collega’s en in samenspraak met ouders ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar. Je geeft ieder kind een fijne plek door een warme, veilige en stimulerende omgeving te creëren. Maar dat niet alleen: je wilt de leefwereld van elk kind laten groeien. Met het pedagogisch beleidsplan van Doomijn als richtlijn bied je tal van individuele en groepsactiviteiten, waardoor kinderen het leuk hebben en zich spelenderwijs ontwikkelen.

 

Hier ga je aan de slag

Een wereld vol mogelijkheden, waar de kinderen meedenken en meebeslissen. Dát zijn onze bso’s. Samen kiezen maakt het elke dag boeiend. Voor de kinderen maar ook voor jou als medewerker. Vandaag is weer anders dan gisteren. In onze bso’s kunnen we alle kanten op en bedenken we samen de leukste activiteiten. Bij de gymzaal van de school, het park om de hoek, de wijkboerderij of het kindcentrum... Beweging en plezier gegarandeerd! Zo kunnen kinderen hun energie lekker kwijt of juist opdoen in de frisse lucht. Want buiten spelen is toch eigenlijk het allerfijnst?

 

Dit heb jij in huis

Jij bent energiek, initiatiefrijk en zit boordevol ideeën. Kinderen ontwikkelen zich razendsnel, daar weet jij alles van! Met jouw enthousiasme en aandacht krijgen zij alle ruimte om te groeien en ontdekken. Na een dag met jou gaan alle kinderen moe en voldaan naar huis.

 

We vragen van jou:

0 beschikbaarheid voor minimaal 10 tot 12 uur per week;

  -  buitenschoolse opvang voor drie of vier middagen;

  -  voorschoolse opvang 1 à 2 keer per week;

0 goede sociale en communicatieve vaardigheden;

0 niet bang om de samenwerking te zoeken;

0 een relevante (afgeronde) studie:

  -  minimaal een mbo niveau 3 diploma met kwalificatie voor de kinderopvang of

  -  je hebt 50% van een gekwalificeerde hbo-opleiding afgerond of

  -  je hebt een overgangsbewijs voor het derde jaar van een gekwalificeerde hbo-opleiding.

 

Wist je dat deze functie goed te combineren is met een (gerichte) studie en/of met de functie van onderwijsassistent? En wat is er nu leuker dan al werken in je (toekomstige) werkveld!

 

Dit krijg je van ons

We bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie binnen een maatschappelijke organisatie, die zich naast hard werken kenmerkt door een fijne, betrokken werksfeer en de nodige humor. Ook krijg je bij Doomijn:

0 een tijdelijk contract met vaste uren, met uitzicht op verlenging;

0 een passend salaris binnen schaal 6 van de CAO Kinderopvang;

0 ruimte om jezelf te ontwikkelen door passende coaching en training.

 

Procedure

Ben jij degene die wij zoeken? We kijken uit naar je reactie! De sollicitatiegesprekken worden doorlopend bij eventuele geschiktheid gehouden. Meedraaien op de locatie kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Elly van Holland (Manager Doomijn) via 06 -11 01 70 51 of via e.vholland@doomijn.nl.

 

 

Vacaturekenmerken

Acties