EmailTwitterFacebookLinkedIn

Allround Marketing & Communicatie stagiair(e)

Hé creatieve alleskunner! Kom jij stagelopen bij Kinderopvang Doomijn? Doomijn is een fijne plek waar je kunt leren en ontdekken. In een verwonderende omgeving waar ruimte is voor jouw ideeën en eigenheid. Waar je samenwerkt met andere professionals, die je graag de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Denk jij: ‘say no more; dit is dé plek voor mij!’? Dan zijn wij op zoek naar jou als

Allround Marketing & Communicatie stagiair(e)
Per september 2021
Zwolle • 36 uur

Wat ga je doen?
De naam zegt het al: je gaat aan de slag met allround marketing- en communicatiewerkzaamheden. Van een aanpassing op de website tot het maken van een toffe video voor de instastories. Je hebt veel verantwoordelijkheid in het contact met managers, pedagogisch medewerkers op de locaties en collega’s van andere afdelingen. Ook stem je af met de fotograaf, vormgever, drukker of andere partijen met wie we samenwerken. Je schrijft, redigeert, ontwerpt, analyseert, plant en werkt op allerlei andere vlakken mee aan het doel van de afdeling: Doomijn op de kaart zetten als kinderopvangorganisatie waar je als kind én ouder gezien wordt.

“Als jij jouw kennis en ervaring in wilt zetten binnen een maatschappelijke organisatie en voor de nieuwe generatie écht van betekenis wil zijn, is dit dé stage voor jou!”

Wat breng jij mee?

 • Je volgt minimaal een hbo-opleiding in marketing en/of communicatie
 • Je zit in het tweede of derde jaar van je opleiding
 • Je bent geïnteresseerd in on- en offline marketing en communicatie
 • Je draait je hand niet om voor het maken en bewerken van foto’s en video’s
 • Je hebt de Nederlandse taal helemaal onder de knie
 • Je bent een proactieve aanpakker, kan goed plannen en werkt zelfstandig


What’s in it for me?

Naast een betekenisvolle organisatie en een gezellig team bieden we jou:

 • Een meewerkstageplaats voor 36 uur per week (een middagje vrij dus, of om de week een dag)
 • Een maandelijkse stagevergoeding van €250,-
 • Persoonlijke begeleiding om jouw leerdoelen te behalen
 • Veel ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit
 • Thuiswerken en een werkplek op het kantoor van Doomijn in Zwolle


De afdeling
Het team bestaat uit vier collega’s: Marketeer Lotte, Adviseur Marketing & Communicatie Tharin, Adviseur Interne- & Arbeidsmarktcommunicatie Lotte en Medewerker Marketing & Communicatie Susan. Samen verzorgen we alle marketing en communicatie voor Doomijn Kinderopvang: van interne- en corporate communicatie tot campagnes en arbeidsmarktcommunicatie. Dat betekent hard werken, waarbij een fijne sfeer altijd voorop staat. We vullen elkaar aan en helpen elkaar waar nodig. Wekelijks trappen we af met een (online) meeting bij ons planbord: welke successen hebben we de afgelopen week behaald? Wat staat er deze week op de planning? We verdelen de taken en gaan weer vol energie aan de slag.

Doomijn kinderopvang – Stap in de kinderwereld!
Stap in de kinderwereld bij Doomijn Kinderopvang en verwonder je. Bij Doomijn is het fijn en vertrouwd, we zijn groots in het kleine. We zijn gek op de natuur en er is alle ruimte om te ontdekken, fouten te maken en vies te worden. Want daar leer je van. Je mag spelen zonder te presteren en kleuren zonder lijntjes. Doomijn ziet wat je kan en wat je nodig hebt. Als kind én als ouder. Doomijn trekt samen op met ouders, want ouders zijn onvervangbaar en kinderopvang onmisbaar in de ontwikkeling van een kind. Vol verwondering, over en met elkaar. Samen groeien en leren over wat er nú echt toe doet. De winst van Doomijn zit in het kind: het rendement gaat rechtstreeks naar het verbeteren van alles wat we doen. En dat zie je elke dag terug op de gezichten van de kinderen. Zo draagt Doomijn met de kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij aan een betere startpositie voor kinderen, liefde voor hen en hun ouders en meer verbinding in de maatschappij.

www.doomijn.nl

Vacaturekenmerken

Acties